Niin ne vaan viikot kuluvat..

Pahoinvointi loppu käytännössä kokonaan viikolla 22, muutamia aamupahoinvointeja vaan ollut sen jälkeen..niin ja helteellä kokonaisvaltaista pahoinvointia mutta onneksi niitä helteitä ei ole paljoa ollut..

Reilun kuukauden nyt viettänyt kotielämää, supistelut ja väsy esti työnteon ja piti jäädä pois töistä ja nyt sitten on jo mammaloma menossa.

Keskiviikkona vauva yritti tulla ulos, piti sairaalassa käydä yö nukkumassa tipassa ja se auttoi, supistukset loppuivat. Neitin painoarvio oli 2020g, iso tyttö..:) nyt sitten pitää olla levossa että tulee täyteen viikko 34, sen jälkeen on turvallista synnyttää..sais kyllä senkin yli pysyä..

Katsotaan vaan niin menee sitten kaksi viikkoa yliaikaiseksi, kuullut paljon tarinoita että ennenaikaisesti koittaa vauva tulla ulos ja sitten kun olisi aika niin ei millään..:) mutta oli se jotain kamalaa ne supistukset, en muistanutkaan miten kamalan kipeiltä ne tuntuu..kysyivät sairaalassa että verraten esikoisen synnytykseen miltä tuntuu, oli pakko sanoa ettei mitään muistikuvaa.,.kyllä se sattu mutta en muista yhtään miten pahasti..Aika kultaa muistot..

 

vauvan tavarat on nyt hommattu ja vaatteet pesty, nyt vain odotellaan että on aika synnyttää..:) Rakennus edistyy kovaa vauhtia, ei ihan vauvan syntymään kerkee mutta ei onneksi tarvitsekaan..

tälläistä tällä kertaa, vähän jäänyt tämä blogin pitäminen vähälle, van jospa sitä tapansa parantaisi..:)