Eilen oli taas aika huono päivä. Oksentaa sai ihan urakalla ja vatsakin meni ihan sekaisin. Olisikohan seurausta liiallisesta kaurapuuron ja mandariinin syönnistä. Tosi väsy olo oli koko päivän. Piparit sain kuitenkin tytön kanssa tehtyä, tänään odottaisi sitten joulusiivous ja siskon kanssa pitäis lähtee illalla lenkille.

Klo 10:40 olis ultra, mansikoita maksaa ja hölmö kun on niin ei millään malta odottaa enää kolmea viikkoa että julkiselle puolelle pääsee, mennään sitten miehen kanssa katsomaan että vatsan sisällä on kaikki kunnossa, raskauden kesto ja alkioden määrä on ihan mukava tietää. Mitä luultavammin siellä on yksi vauveli ja viikkoja on se 7+2 tai jotain..pieni sokki voi olla jos siellä on useampi ja raskaus on kestänyt luultua pidempään, taas se ressi siitä hääpuvusta..:)

Lunta oli tullut yön aikana aika runsaasti, mies ennen töihin lähtöä kolasi pihan osittain, mulla pitäis koittaa se loppuun kolata ennen kaupunkiin lähtöä..ja koko ajan tulee lisää lunta..

Iltapäivällä olisi sitten piilarikontrolli ja kaveri pyysi eilen sinne kylään, motkotti kun en koskaan käy. Tottahan se on, tämmönen kotihiiri, töissä ja kotona vaan tulee oltua, mutta se on tainnut aina olla niin. Kotona on mukavaa..

Joulufiilis on kadoksissa, ei tietoa minne sen oon heittänyt. jospa se ilmestyy kun siivoo ja lämmittää uunia ja laittaa kinkun paistumaan ja huomenaamulla koristelee kuusen ja lähtee sukuloimaan..tai sitten ei ilmesty. Joulu ei ole vuosiin enää ollut mun juttu, ellei tyttöä olisi niin olisin varmaan kaikki joulut töissä..20vuoden päästä sitten..:) siis jouluksi töihin..

mutta palaan taas kunhan kaupungista kotiin pääseen..