Lähteiden mukaan mahamönkerön sydän on alkanut sykkimään eilen. Miten jollakin niin pienellä voi jo olla sydän joka lyö?

Toissapäivänä sai oksentaa ihan urakalla..eilen ei onneksi tarvinnut..Saa nähdä miten tänään käy..iltavuoro olisi töissä ja pahoinvointi tupannut alkamaan iltaisin..jospa se ei tänään tulisi ennen kuin pääsee kotiin.

Täissä AOH suhtautuu ihanasti, näillä näkymin työt jatkuu siihen saakka kun jään äitiyslomalle ja saan palata takaisin kunhan äitiysloma loppuu, sijainen kun olen niin kaikki on epävarmaa..

Kotona ei tule vieläkään vettä, pitäis siis lähteä lumia kantelemaan sisälle, mies menee tänään ostamaan uuden vesipumpun..kone ilmoittaa että käynnistyy uudelleen parin minuutin kuluttua joten pitänee välillä talletella tätä kirjoitusta ja jatkaa myöhemmin..

 

Jos jatkais tätä nyt, työaikana. :)

Aamusta tuli sitten pahoinvointia, siskon luokse menin koiravahdiksi ja kupin kahvia ehdin juoda niin samantien sitten juoksutti vessaan, parikin kertaa..Sen jälkeen ei onneksi ole tarvinnut oksentaa..pari tuntia sitten meinasi pahaolo hiipiä, mutta syömällä meni ohi. Tupakkaa mennyt tänään 7kpl ja hereillä jo 12h..:) varmaan pari kolme vielä tänään menee..

Väsyttää tosi paljon, tekis niin mieli lähteä kotiin nukkumaan, mutta töissä pitäis jaksaa vielä reilut 3h.

Mies oli käynyt ostamassa uuden vesipumpun, maksoi 500e, se ei kovin paljoa naurata, mutta minkäs teet, uusittava on. Onneksi äiti lupasi taloudellisesti auttaa jos hätä tulee, on nimittäin häät tulossa ja se ei ole halpaa..niin ja uusi sänkykin ostettiin ja se pitää maksaa. Menoja, menoja, menoja, kun vaan jostain sais lisää niitä tuloja.

No onhan tässä se että kun vauvaa odottaa niin alkoon ei mene penniäkään, samoin tupakkaan menee huomattavasti vähemmän rahaa kuin ennen. Pitäis jotenkin vaan saada ne rahat säästöön ettei sit mee ihan joutavuuksiin ne rahat. Vaikka mahamönkerön tarvikkeisiin alkaa säästää. Kaverit on luvanneet säästellä niiltä jääviä tavaroita ja myydä sitten halvemmalla..tulossa sänky, sitteri, rattaat, turvakaukalo jne. Pitkän pennin säästää.  Vaatteita tulee varmaan myös käytettynä.

Joo, mutta pitänee mennä töitä tekemään ja jotain taas syömään kun tuntuu että pahaolo iskee väkisin taas päälle..Huomenna onneksi vapaapäivä. :)