Mahassa oli sunnuntaina ja maanantaina kummaa kipua..paikallistui mahan ulkoreunoille..eilen sitten maha "pullahti" ulos ihan kunnolla..näytän nyt siltä kuin olisin vähintään kuudennella kuulla raskaana..kivaa..painoa ei ole kyllä tullut lisää vaikka maha näyttääkin jo valtavalta..omituista..Muistelen kyllä esikoisen aikaan olleen samanlaista..yhtä'kkiä maha vaan nousi eikä sille mitään voinut..

Alkuraskauden vaivat alkavat onneksi pikku hiljaa helpottaa..kohta 12vk täynnä..pahoinvointia vain aamuisin, sekin jo helpompaa..enää vain kerran tarttee puhaltaa kahvit ulos..Väsymys alkaa väistyä jonkin verran, sitä uupumuksen tunnetta ei nyt ole onneksi ollut. Tekee jo mieli nähdä töiden jälkeen ihmisiä, miettiä sisustusta jne. Liekkö pesänrakennus vietti iskemässä..tänään käytiin ihastelemassa sohvia..mieleinen olisi maksanut reilut kaksi tonnia, joten taitaa jäädä näillä tuloilla kauppaan...kunnon sohva on vaan ostettava, mutta jospa sellaisen mieleisen löytäisi hieman halvemmallakin..Maalin värejäkin mietittiin, jos kesällä ennen synnytystä maalattaisiin alakerta..saa nähdä löytyykö sopiva väri..:)

Töissä oli ihana kun os.hoitaja kysy tänään että onko työnluonteen vuoksi alkanut pelottamaan töissä oleminen..ei mua pelota vaikka töissä omat riskinsä onkin. Onneksi voi työkavereihin luottaa ja ei itse ole ensimmäisenä painimaan menossa niin turvassa on. Os.hoitaja vaan sanoi että pitää sitten heti kertoa jos tunnen turvattomuutta niin mietitään sitten miten/missä voin töitä tehdä..

Seksielämä kun vielä palaisi vanhoihin uomiin niin olisi hyvä olla. Illalla vaan tuppaa väsyttämään niin paljon että on vaan pakko rueta nukkumaan..ihania hetkiä kyllä välillä ollut kun ei ole väsyttänyt ja on jaksanut puuhailla..tuppaa vaan olemaan harvassa ne hetket nykyään..mutta jospa sitä palautuu ensi viikólla ku ensimmäinen kolmas ohi..Toivottavasti  ainakin..

Onneksi mies on ymmärtäväinen kaikkia näitä systeemejä kohtaan joita raskaus eteen nakkaa..kyllä hyvä mies on parasta maailmassa..:)