Kyllä se taitaa se pahoinvointi olla taaksejäänyttä elämää..viime viikolla oli vain kolmena päivänä oksentelua, jipii. Väsymystä on taas ollut ilmassa, mutta jospa se helpottaa taas pian.

Yksi pieni syntyi tänään maailmaan, miehen veli vaimoineen saivat ison tytön. olisikin itse jo siinä vaiheessa että synnytys olisi ovella. Vielä vaan viikkoja jäljellä erittäin runsaasti. Nyt menossa 24+4. Reilusti yli puolivälin, mutta matkaa maaliin vielä paljon. Välillä jo turhauttaa tää raskaana oleminen, maha alkaa kasvaa kamalaa kyytiä, ryhti menee pieleen ja liikkuminen välillä hankalaa ku alkaa supistelemaan ku kävelee. kuuluu asiaan kaikki, tiedetään. Silti olis kiva että vaikka huomenna ku herää niin laskettu aika olisi jollain ihmeen opilla jo käsillä. Mutta ei se auta ku odottaa. Haluaisi jo niin uuden pienen ihmisen syliin hellittäväksi, hoidettavaksi, halattavaksi jne. Odottavan aika on pitkä.

Rakennusprojekti saa pikku hiljaa tulta alleen, piirrustukset on valmiina, rakennuslupa vireillä ja nyt kun vielä rahoituksen saa kuntoon ja lumet sulais pois niin pääsis aloittamaan. Tai mieshän siinä aloittaa ja tekee, minusta paljon apua ole kun mitään osaa tehdä ja tuo maha kasvaa tielle..Pitää koittaa olla kiukuttelematta rakentamisen aikana ettei mies ihan hiiteen ressaannu. :)

olis vaan jo elokuu, laajennus valmis ja lapsi sylissä. Sitä odotellessa....

 

Vauva potkii paljon, hyvin tuntuu ja näkyy jo muillekin. Tyttö vaan tahtoo olla melkoinen jästipää, muut kun koskevat mahaa niin lakkaa liikkumasta. Töissä ihan hyvä keino kun yrittää jotain tehdä ja neiti alkaa monottelemaan urakalla niin pyytää jonkun työkaverin laittamaan kädset mahalle niin johan lapsi rauhoittuu..:) Töitäkään ei olisi enää ku 6 viikkoa ja sitten alkaisi se varhennettu äitiysloma. Saa nähdä miten pälli kestää kotona olemista ennen ku vauva syntyy. Onneksi on kesä, se varmaan helpottaa olemista ja onhan siinä se rakentaminen niin on tekemistä jos jotain osaa tehdä..