Pitäis kohta soittaa lääkäriin ja varata aika ultraan..käydä huvin vuoksi katsomassa millanen mönkerö se mahassa on..:) viikonloppu meni ihmeen virkeesti..ei tarvinnut oksentaa kertaakaan ja jotain sai jopa aikaiseksi. Ravintona oli aika pitkälti kaurapuuro ja mandariinit, eilen joukkoon liittyi ananas.

Mummon luona käytiin kylässä ja kokeilin siellä hääpukua, kauhukseni huomasin että se ei enää mahdu kunnolla päälle ja häihin aikaa vielä melkein 2kuukautta..itku meinas päästä ja pääsee ellen siihen mahdu. mä en millään käsitä tätä painon nousua ja turvotusta. Syön paljon terveellisemmin kuin aikaisemmin, pienenpiä annoksia ja karkkia jne makeaa en ollenkaan ja vetta juon paljon..en käsitä..nytkin sormet on niin turvonnut että sormus ei irtoa sormesta..ei paljon naurata.

Lenkillä käytiin eilen, pikkusisko ja mönkerön tuleva kummitäti tuli koirien kanssa kylään ja lähdettiin sit porukalla lenkille, toinen koirista kiskas kivasti ja vedin aika nätisti perseelleni..se oli sellanen hallittu kaatuminen, niin kuin elokuvissa hidastettuna..:) toinen polvi taittui aika pahasti ja toinen iskeytyi maahan ja se iskeytynyt polvi on  nyt pipi. Jospa se siitä ohi menee..

Lunta tullut yön aikana paljon, vois miehen yllättää ja kerrankin itse osallistua kolaamiseen, sain sen kyllä eilenkin ihme kyllä aikaiseksi. Mutta vois tänäänkin yrittää..Huomenna pitäisi sitten joulusiivous tehdä, tänään kaataa kuusi.

Tämä aamu alkoi sitten taas oksentamalla, ei kyllä ollut yhtään ikävä sitä että saa juoksulla kahvin jälkeen juosta vessaan. Tupakanpolttokin kosahti viime viikolla, en tiedä miten taas pääsisin takaisin ruotuun..eilenkin meni varmaan jotain 15tupakkaa..no, on se silti puolet vähemmän mitä ennen. Kumma kyllä että ei sitä tupakkaa edes kunnolla tee mieli, se ei maistu enää yhtään hyvältä ja aiheuttaa lähes joka kerta pahan olon ja silti sitä pitää vaan käydä imemässä..on sitä ihminen pöljä..

Mutta jos jatkas tota kahvin juontia, tupakointia ja oksentamista ja menis sitten kolaamaan pihaa..jos jaksaa..