Kamalan nopeasti menee aika..nyt jo menossa kymppi viikko hyvää vauhtia..Tänään olis ultra tk:ssa..toivottavasti lääkäri hyvällä tuulella..On pahansisuinen nainen yleensä..Ilkeä ja tökerö..huhujen mukaan kuitenkin nykyisin jopa hymyilee..:)

Olotila vaihdellut aika runsaasti..välillä ollut pahoinvoinnin suhteen todella helppoa..aamuisin vaan tarvinnut oksentaa..sitten välillä ollut  sellaisia päiviä että mikään ei ole pysynyt sisällä ja väsy ollut aivan valtavaa..tai väsy on kyllä ollut kamalaa oikeastaan koko ajan. Eilen oli pitkästä aikaa sellainen päivä ettei väsyttänyt..

Eka neuvola oli viikko sitten..niiden puntari näytti 5kiloa enemmän kuin kotivaaka, joten jos vaan katselis tota kotipuntaria. Painoa tullut kymmenen viikon aikana n. 4-5kg. Ei tarttis nyt tulla ennen häitä yhtään.
Neuvolassakin oli kaikki muuttunut, kamalan nipun sai lappuja täytettäväksi, vai liekkö niin holin näköinen että piti moneen eri lappuun selvittää miten on käyttänyt alkoa ennen raskautta..
Ei vaan ole mitään ongelmaa raskaana ollessa olla viinaa..Mieskin sai AUDIT kyselyn täytettäväksi..:)

Sokerinrasitus kokeeseen olisi heti ollut laittamassa..en vaan tajua että ellei mitään oiretta ole, niin miksi siihen pitäisi varunvuoksi vaan mennä..saa miun puolesta se täti itse käydä siinä..Lääkärin kanssa pitää kuulemma asiasta keskustella..pyh..

Verikokeeseen pitäisi varata aika..sikiöseulontaa..sekin uutta verraten odotukseen esikoisen aikana..sillon oli vaan NT-seula ,ei muuta. Nyt on verikokeita ja rakenneultraa jne..niin se aika muuttuu..

Mutta jos tässä aamutoimiin alkaisi..
Päivittelen taas tilannetta kun hermot kestää tätä konettaa..