Tänään on taas saanut oksentaa, voipahan syödä karkkia eikä ne lihota kun mikään ei jää sisälle..ei sen puoleen kyllä ruokakaan..kannattavaa syödä..van eipä tuo haittaa ettei paino nouse, ei muuten mahdu hääkolttuun..onneksi siinä on pieni lihomisen varakin..:)

Taas oksettaa..ärsyttävää..ja se kun vettä ei tule sisälle niin pitäis aina juosta ulos oksentamaan, mutta voitte uskoa ettei lähellekään aina ehdi..sitten saa pönttöön kaataa litratolkulla vettä että se huuhtoutuu..kyllä mie kiitän jotakin tahoa että mönkerö on vielä mahassa..sitten ei varmaan naurattas jos toi pumppu olis hajonnu beiben syntymän jälkeen...

Jännää ku vieläkään ei ole tullut sitä tunnetta että jotain kasvaa mun sisällä..jostain syystä vaan on sellainen pelko että siellä on kaksi. En tiedä mistä se pelko on saanut alkunsa, kun eihän sen pitäisi edes olla mahdollista ku oon itse kaksonen, hyppää aina yhden sukupolven yli..ukki oli kaksonen, iskän sukupolvessa ei oo kaksosia ja sitten taas mie ja siskoni ollaan yhtäaikaa tultu, joten mulla ei pitäis olla mitään jakoja tehdä kaksosia. Silti vaan pelottaa että kaksi siellä on. Kuukausi pitää vielä odottaa, lääkäri 12.1. Sillonhan se selviää.

Tarkoituksena on nimittäin lisääntyä enää tämän yhden lapsen verran, yksi ennestään ja tämä yksi olisi tervetullut, talokin käy pieneksi jos mahassa monta tulokasta olisi..toivotaan parasta mutta ei pelätä pahinta..:)

Pitäis kohta mennä miehen kaveriksi laittamaan pumppua kaivoon, ei sieltä vettä ennen arkea saa kun tässä tuppukylässä ei ole yhtään sähköliikettä auki viikonloppuna. ei sen puoleen kyllä putkimiehäkään, olivat kaikista liikkeistä sanonut että laittakaa itse, ei ehdi ennen ensi vuotta. Joten ei muuta ku miehellä ruettava sähkö- ja putkimieheksi. Siperia opettaa..:)

 

Onneksi oon raskaana, muuten hyppisin seinille. Illalla sitten pitäis taas lähteä kaupunkiin suihkuun ja vettä tuoda samalla..

mutta lauantain jatkoja, toivottavasti ei vessassa enää tarvitse käydä yökkimässä..