Ei mitään aamupahoinvointia vaan iltaisin iskevää..kävelen kadulla ja ei muuta ku kuin talojen nurkalle vaan yökkimään..jos ihmisiä menis ohi, ajattelisivat varmasti että onpa tuo humalassa tai ollut humalassa kun vielä tähän aikaan päivästä oksettaa..

Eilen piti käydä muuttamassa äitin tavarat..Äiti paapo koko ajan että älä ota liian painavia laatikoita. Piti monta kertaa sanoa etten ole sairas vaan raskaana. Ei tää raskaus estä mua elämästä normaalisti. Esikoisen aikaan oli oma muutto, ei sillonkaan kukaan sanonu että älä kanna sitä sohvaa..:)

Kotoa hajos vesipumppu, suihkuun ei pääse ja WC:ssä käymistä varten pitää sulatella lunta..onneksi on talvi ja lunta riittävästi. Ja paljon sukulaisia ja kavereita kaupungissa, pääsee suihkuun ja saa haettua juomavedet, ja pestyä pyykit. Onneksi mönkerö on vielä mahassa, ei sylissä. Vois sitten paniikki iskeä. Normaalioloissa olisin varmaan aivan raivona tilanteesta, noituisin ja nakkelisin tavaroita. Nyt mua vaan naurattaa koko tilanne, liekkö hormoonit sen verran sekaisin..Mieskin sanoi että ihanan positiivinen olet.

Tupakanpolton suhteen meinas vesipumpun hajomispäivä olla hankala, tapani mukaan menin heti tupakalle ku pumppu hajos..sit aloin onneksi miettimään että ei se pumppu siitä kuntoon tule jos mie poltan enemmän, joten se jäi sit siihen. Eilen meni 11 tupakkaa. Joista 3:n jälkeen sai oksentaa. Saa nähdä mikä on tämän päivän saldo.

Töihin pitäis lähtee, jos nyt ensin kuitenkin pukis vaatteet päälle ja menis tonne ulos hakemaan lunta.

 

Palaan taas..