Mihin nää viikot oikein katoaa?

Vasta oli kymmenen viikkoa ja nyt taas mennyt 5vk eteenpäin. Odottaminen ollut aika raskasta. Pahoinvointi oli yhdessä välissä pois 4päivää ja sitten palasi kymmenen kertaa pahempana. Pahoinvointia aamusta iltamyöhään ja olotila oli sen mukainen. Töissä kuitenkin piti sinnillä olla, eihän raskaus ole sairaus. Tällä viikolla sitten viimeinkin helpotti. Tiistaina viimeksi oksentanut. Keskiviikkona oli ihan epätodellinen olotila, jotain tuntui puuttuvan kun ei tarvinnut koko aikaa vessassa juosta. Paino tippui pari kiloa, neuvolasta käskivat syödä terveellisesti ja juoda vichyä..yök..

Verikokeet sitten pyysin itse, tarjottelivat sitä sairaslomaa. Sain verikokeet ja ne oli kutakuinkin kunnossa onneksi. Vähän oli kalium arvo alhaalla ja natrium kiikkui siinä rajalla. Soittivat sitten että lääkäri oli kirjoittanut pahoinvointilääkettä. reseptin hain, mutta lääkkeet on apteekissa, toivottavasti ei tarvitse niitä hakea.

Huomenna on sitten häät, toivottavasti päivä ilman pahoinvointia.

Rakenne ultra olis reilun kuukauden päästä, näkee sitten että tuleeko tyttö vai poika. Esikoinen laittoi tilaukseen että kotiin poika ja isin luokse tyttö. Pieleen meni kun sinne on poika luvassa..toisaalta pitihän esikoisenkin olla poika ultran mukaan..:) Saas nähdä.

Niskaturvokkeessa käytiin, tulos oli normaali.

Pitäis mennä pyykkejä laittelemaan kuivumaan ja seuraava kone pyörimään..:) Ihanaa tää vapaalla oleminen..:)